fbpx

Wie we zijn

Bij Zoethout zijn we gek op speelgoed. Daarom zijn we in 2019 begonnen met het zoeken naar leuke merken die mooi, duurzaam zijn en waar kinderen zich uren in kunnen verliezen.

Het is dan ook onze missie en tegelijketijd onze passie om producten te vinden die hierbij aansluiten en waarmee we eigelijk stiekem zelf nog zouden willen spelen.

Daarom durven we wel te zeggen dat we bij Zoethout goed zijn in het zoeken naar leuke merken met unieke producten. Mooie voorbeelden hiervan zijn Esnaf en Sarah & Bendrix. Dit zijn niet echt alledaagse producten en daarmee uitermate geschikt om te krijgen en te geven.

Ons huidige assortiment is altijd onderhevig aan vernieuwing. Nieuwe producten en merken doen dagelijks hun intreden, maar wel tegen een paar hoge eisen: Speelt het leuk? Ziet het er leuk uit? Is het duurzaam geproduceerd? Hebben we drie ja’s? Let’s go!

Daarnaast leveren we ook uiteraard zo snel mogelijk. Vandaag voor 23.00 uur besteld is morgen in huis.

Heel veel winkelplezier!

Raymond

 

 

 

 

Heeft u nog goede ideeën, vragen of aanbevelingen. Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier of stuur ons een berichtje via Whatsapp op +31-658753169 zodat we je snel te woord kunnen staan.