fbpx

Onze missie

“Onze kinderen zijn de toekomst” hoor je weleens. En daar zijn wij het bij Zoethout volledig mee eens. Wij geloven dat de toekomst bij onze kinderen begint. Wij zien het als onze plicht om hen oneindig veel mogelijkheden te bieden in deze wereld. Ons speelgoed is dan ook gemaakt vóór kinderen, om ze te inspireren tot spelen, leren en het ontdekken van de wereld waarin we leven. Wij verkopen merken met natuurlijke materialen, verf op waterbasis en hanteren strikte kwaliteit- en veiligheidsstandaarden. Hiermee streven we van ieder stuk speelgoed een investering te maken waar kinderen van houden en die ouders vertrouwen. Daarom hopen wij door verantwoordelijk ondernemerschap een betere wereld achter te laten voor alle kinderen.

Uiteraard kan iedere webshop dit zeggen, maar wat doen wij hier nu concreet aan?

Wij zullen als Zoethout het hout wat verwerkt is in de producten jaarlijks aanplanten.
Om dit ook transparant te maken gaan we in de loop van 2022 Stichting Zoethout oprichten.

Dit zal een erkende en gecontroleerd ANBI-stichting zijn die ook een eigen website gaat krijgen www.stichtingzoethout.com.

U kunt t.z.t. op de website van de Stichting zelf geld doneren maar ook via Zoethout.com.

Deze gelden zullen zoals gezegd worden aangewend voor het aankopen van grond en het planten van bomen.

 

 

 

 

Heeft u nog goede ideeën, vragen of aanbevelingen. Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier of stuur ons een berichtje op Whatsapp +31-658753169 zodat we je snel te woord kunnen staan.