fbpx

Wie zijn we

Bij Zoethout.coml zijn we dol op speelgoed. We houden van mooi, duurzaam, bijzonder en leerzaam. En dat het dan nog steeds aantrekkelijk is voor onze kleine medemens.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke unieke merken die net dat beetje meer bieden. Goed voorbeeld hiervan zijn merken zoals Sarah & Bendrix en Esnaf. Deze merken hebben een niet alledaags design en zijn vooral gefabriceerd op een duurzame wijze. Het is daarom ook onze missie en passie om producten te vinden die een kinderhart sneller doet kloppen.

 Ons huidige assortiment is continu onderhevig aan vernieuwing. Nieuwe merken en producten doen zo ongeveer dagelijks hun intrede op onze webshop. Maar voor alles geldt: Ziet het er leuk uit? Kunnen kinderen er plezier mee maken? Is het goed voor het milieu? Op alle drie de vragen een ja? Dan voegen we het merk of product graag toe.

 Veel winkelplezier!

Raymond

 

Namens het Zoethout.com team!

 

Heeft u nog goede ideeën, vragen of aanbevelingen. Neem dan snel contact met ons op op onderstaand formulier of via Whatsapp op +31-658753169 zodat we je snel te woord kunnen staan.